Untitled
11 mei 2012
week 23: 3 t/m 9 mei

Op 04 mei zijn we met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Daarna zijn we te voet naar Bakel gegaan. Het was erg mooi weer. Net als de vorige keer zijn we niet over de Bruggenseweg gegaan, maar zouden we omlopen over de Bakelseweg en de Oldert. Omdat we aan de late kant waren, dacht ik een stuk af te snijden door eerder af te slaan. Toen kwamen we bij een zandpad waar ik de weg niet meer wist en hebben we in plaats van een kortere weg juist nog een extra stuk omgelopen. We hebben eerst met oma Van Mierlo gekletst; later kwamen ook opa en papa en hebben we bij hen gegeten.
We zijn op 05 mei bij tante Willeke en oom Arjan naar de tuin gaan kijken. Ze hebben de tuin deels verhard, gras ingezaaid en planten gezet. Daarna zijn naar het verjaardagsfeest van Lars geweest. Op 04 mei is Lars 8 jaar geworden. Bas heeft een tijdje in de automatische schommelstoel gezeten, dat vond hij erg fijn.
Op 06 mei hebben we samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Arjan alvast Moederdag gevierd bij oma Van Aerle, omdat wij er op Moederdag niet kunnen zijn omdat Lars dan zijn communie doet.
Bas is op 07 mei even bij opa en oma van Aerle geweest omdat ik voor de 3e, en gelukkig laatste, keer naar de tandarts moest voor de wortelkanaalbehandeling. Daarna hebben we een stuk gewandeld.
Op 08 mei zijn we bij Lieke en Julian op bezoek geweest. Het was leuk om weer bij te kletsen en het was alweer een tijdje geleden dat we Julian gezien hadden. Toen Lieke boodschappen ging doen voor de lunch heb ik Julian de fles gegeven. Toen ik hem de fles gaf, begon Bas heel hard te huilen. Hij is daarna nog een tijdje onrustig geweest. Toen Julian in bed lag, heeft Bas in de box gelegen. Hij was erg onder de indruk van Julians muziekmobile en is uiteindelijk toch nog in slaap gevallen.
Op 09 mei zijn we, samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative